Smartphone verzekeren tegen diefstal

Je smartphone verzekeren tegen diefstal, is dat eigenlijk wel nodig? In mijn geval wel, want ik was te laat met het verzekeren van mijn smartphone. Vorige week tijdens het reizen in de trein heeft iemand mijn iPhone gestolen.

Dat ik mijn telefoon kwijt ben is een ding, maar nu moet ik ook een nieuwe kopen en ik had veel overlast kunnen voorkomen door een verzekering af te sluiten. Maar door je goed te verzekeren kun je het niet voorkomen, maar wel dat je diefstal in ieder geval vergoedt wordt.

Bijna 60 procent van de Nederlanders had begin 2013 een smartphone en het aantal is maar blijven groeien. Een smartphone is een kwetsbaar en duur apparaat waar veel mensen in hun dagelijks leven vrij afhankelijk van kunnen zijn.

De keuze voor het afsluiten van een verzekering voor je telefoon is niet zo vreemd, want wanneer je smartphone gestolen is of kapot gegaan is, zul je niet zo snel een nieuwe smartphone kopen en helemaal als je nog aan een abonnement vastzit.

Het is mogelijk om meerdere apparaten te verzekeren

Door een verzekering af te sluiten bij Smartphonepolis.nl is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd te verzekeren. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan een tablet, camera, laptop en natuurlijk een tablet. Alle apparaten vallen dan onder één polis. Dit wordt ook wel een buitenshuisverzekering genoemd.

Veel verzekeraars maken dan ook onderscheid tussen bepaalde merken en smartphones in het algemeen. In de meeste gevallen valt een iPhone wel onder de algemene dekking van smartphones en bij andere verzekeringen juist niet.

Bedrijven
Skepp

Ben je toevallig bekend met het bedrijf Skepp? Wanneer je een ondernemer bent en je bent op zoek naar een kantoorruimte, dan is het zeker de moeite waard om de website van Skepp eens te bezoeken. Skepp is van oorsprong een Twents bedrijf wat in 2013 als een online broker …

Bedrijven
Wilgentenen als eeuwenoud product

Over de gehele wereld worden wilgentenen al eeuwenlang gebruikt. Overal worden wilgen gesnoeid en de tenen gebruikt als vlechtmateriaal, ook in Europa. Er bestaan hele wilgenplantages om aan voldoende wilgentenen te komen. Na het snoeien, ofwel oogsten, worden wilgentenen verwerkt als vlechtmateriaal. Hiermee worden diverse producten gemaakt, maar de bekendste …

Bedrijven
Reclamespandoek

Reclamespandoek is een goed middel om reclame mee te maken. Je kunt het op een gevel monteren, achter ramen, billboards, noem het maar op. Hierdoor komen mensen direct in contact met de geleverde product of dienst en groeit de naamsbekendheid. Op die manier weten ze je beter te vinden. Bergslot …